Residentie de Bosdûvelkes

Café/Zalencentrum De Vereeniging

(al 49 jaar de Residentie van De Bosdûvelkes)

Het café/zalencentrum De Vereeniging is een eigentijdse horecagelegenheid met een vriendelijk gastheerschap zoals de gast dat heden ten dage wil ontmoeten. De Vereeniging bestaat uit een café en een zalencentrum.

Café De Vereeniging
Het café heeft een capaciteit van 100 bezoekers. De inrichting kent de warme uitstraling van een grand-café. U ontmoet hier de ouderwets gezellige café-sfeer van weleer. Het karakter van het grand-café wordt nog eens onderstreept door de verhoogde zitgelegenheid aan de zijkant

Zalencentrum De Vereeniging
De zalen van De Vereeniging hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van 650 m2. Meer dan voldoende ruimte dus voor het organiseren van een feest of presentatie, of dat nu groots opgezet dient te zijn of juist een intiem karakter moet krijgen. Bij bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, verjaardagen of andere gelegenheden kunnen de zalen naar behoefte worden opgesplitst. Aan de ene kant van de zaal wordt volop gedanst en gefeest, terwijl aan de andere kant uw diner of buffet wordt ingedekt.

Voor vergaderingen, seminars, cursussen, bedrijfspresentaties of congressen kunt u starten in de grote zaal. Vervolgens bestaat de mogelijkheid om, bijvoorbeeld voor eventuele workshops, gebruik te maken van verschillende kleinere vergaderruimtes in het gebouw. De vergadercapaciteit is verdeeld over diverse zalen en ruimtes, die in te richten zijn voor gezelschappen van 6 tot en met 400 personen.

De Vereeniging is de thuisbasis voor Toneelverening Ons Genoegen, Carnavalsvereniging De Bosduvelkes, De ouderenbond enz.

Voor vragen en of informatie kunt u contact opnemen met Dennis Nijhuis.