De Lutte – Op woensdag 11 januari 2017 is de vrije verkoop van de toegangskaarten van de Lutter Gala. De galacommissie van De Bosdûvelkes is rond met het programma waarin vele nieuwe optredens. De gala’s van De Bosdûvelkes kenmerken zich door eenvoud en worden tot ver in de omtrek geroemd om humor en hoog cabaret gehalte. Het programma start op de avonden om 19.30 uur. De gala-voorstellingen van de Bosdûvelkes vinden plaats: zaterdag  21 januari, zondagmiddag 22 januari matinee aanvang 14:00 uur, vrijdag 27 januari en het slotgala op zaterdag 28 januari met uitreiking van de Orde van Verdienste.

Begunstigers hebben een streepje voor. Bent u nog geen begunstiger en wilt u dit toch worden, neem dan contact op met het secretariaat, via Leonie Pongers: per mail secretariaat@bosduvelkes.nl

De vrije verkoop van de resterende kaarten (a 15,00 Euro) vindt plaats op woensdag 11 januari 2017 om 20.00 uur in café/zalencentrum De Vereeniging, zaal open vanaf 18.00 uur. Bij binnenkomst krijgt men een volgnummer en dient men aan te geven hoeveel kaarten men wenst te kopen. Per persoon kunnen er maximaal 8 kaarten worden gekocht.