Graaf Ralf Kristen (37 jaar) en adjudant Wouter de Cocq van Delwijnen (van hetzelfde bouwjaar) zijn de nieuwe hoogheden van CV De Bosdûvelkes. Op 3 december kwamen ze in residentie café/zalencentrum De Vereeniging tevoorschijn uit een reusachtige taart. In aansluiting op het wagenbouwthema ‘Heel De Lutte bakt’ heeft CV De Bosdûvelkes daarmee hét recept tot een smaakvol carnaval 2017 gepresenteerd: ‘Wie hebt mer één bericht, wie kriegt de lach nich van oons gezicht!

 

Men neme…

Een toezichthouder op de bouw (Ralf) en een kei in ijzerwaren (Wouter). Mix en match die twee tot je een droomrecept uit het boekje van menig deelnemer aan ‘Heel Holland bakt’ hebt, en stel je dan De Lutte als jury voor. Graaf Ralf werkt als toezichthouder op de bouw voor de gemeente Hengelo en zijn adjudant Wouter bij ijzerhandel Ottenhof in Oldenzaal. Niet alleen de ingrediënten maar vooral verhoudingen zijn bepalend voor dit succesrecept. Deze twee hoogheden vertel je niks over bouwen, bouwconstructies of onderdelen die samen een geheel vormen; zij zijn het! En smaken naar meer.

 

Nieuwe smaakmakers

Na een groot dank-je-wel aan oud-graaf DJ Magic Dré en zijn zoon oud-adjudant Pim rond de draaitafel, moesten graaf Ralf en adjudant Wouter direct na hun opkomst nieuwe smaakmakers in hun recept verwerken. Zo presenteerde zich deze avond ook een nieuwe vorst voor de Raad van Elf. Oud-vorst Gerben (de jongere broer van adjudant Wouter) droeg na zeven jaar het stokje over aan Daan Senger. En hofkapel Dûvels Geweld showde zich bij de opkomst in nieuwe kleding. Nog steeds herkenbaar in zwart/wit geblokt, maar in een veel moderner jasje. Kortom, een avond vol verrassingen.

 

Kennis maken?

Tijdens de instuif op zondag 11 december houden de nieuwe graaf Ralf en zijn adjudant Wouter met hun dames tussen 13.00 en 18.00 uur open huis in residentie De Vereeniging aan de Dorpstraat 7 in De Lutte. Buren, vrienden, bekenden, inwoners van De Lutte en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom tijdens de traditionele instuif van De Bosdûvelkes. Op het programma staan o.a. de sleuteloverdracht en een nadere kennismaking met de nieuwe hoogheden. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door hofkapel Dûvels Geweld en drive-in Starlight Licht & Geluid. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.