De Lutte – Tijdens de jaarlijkse jeugdgala van CV De Bosdûvelkes zijn jeugdgravin Maud (Bulter) en jeugdgraaf Robbin (Visser) als nieuwe hoogheden gepresenteerd in zalencentrum De Vereeniging. De hoogheden zijn 12 en 13 jaar en leerling van het Twents Carmel College in Oldenzaal.

Creatief als ze zijn hebben ze een eigen lijflied geschreven. Hiermee gaan ze, daarbij ondersteund door de eigen jeugdraad, deelnemen aan verschillende activiteiten waaronder de Twentse Jeugdprinsen Verkiezing. En natuurlijk rijden ze mee in de optochten van De Lutte (op Rosenmontag) en dinsdags in Losser.

Ruim tweehonderd kinderen (7 tot 14 jaar) genoten volop van de galavoorstelling. Naast het populaire proppen, een hoeveelheid aan muziek, dans en toneel waren ook de bekende Minions aanwezig om de nieuwe jeugdhoogheden te verwelkomen.

A.s. zondag 13 december zijn jeugdgravin Maud en jeugdgraaf Robbin ook aanwezig bij de instuif van graaf Dre en adjudant Pim die tussen 13.00 en 18.00 uur open huis houden in De Vereeniging. Op het programma staan o.a. de sleuteloverdracht en een nadere kennismaking met de nieuwe (jeugd-) hoogheden van De Bosdûvelkes. Buren, vrienden, bekenden, inwoners van De Lutte en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom.